Företagsflytt Malmö

Företagsflytt ska vara snabb, enkel och givetvis noggrant planerad. Prata med oss i god tid innan flytten, så lägger vi tillsammans upp en tidsplan för att er företagsflytt ska bli optimal för er. 

Vi erbjuder alltid bästa service och kvalitet!

Vi är specialiserade på företagsflytt i Malmö eller flytt av lite större bohag. Vi hanterar alla typer av flyttgods, är utbildade i hanteringen av specialgods och erbjuder alltid bästa service och kvalitet, oavsett om ni behöver företagsflytt, privatflytt eller flytthjälp i Malmö.

Med ett etablerat flyttföretag som Flyttfirma Malmö kan ni alltid vara säkra på att er företagsflytt blir lyckad och att era tillhörigheter kommer fram till ert nya kontor eller arbetsplats på ett säkert sätt.

Vi erbjuder företagsflytt i Malmö:

Kostnad för flyttfirma?

Vi har svårt att ge en konkret summa på vad det kostar att anlita oss för företagsflytt i Malmö. Priset kan variera beroende på vad ni vill ha hjälp med och hur mycket hjälp ni vill ha av oss. Det bästa är att kontakta oss för att få en kostnadsfri offert på er företagsflytt. Vi ser fram emot er prisförfrågan!

Flyttredskap för företagsflytt

Har ert företag planerat att flytta och är tanken att ni ska ta itu med flytten själva? I sådana fall är det av högsta vikt att ni använder er av rätt typer av flyttredskap. Dels för att effektivisera flytten och göra den så smidig som möjligt, men främst för att värna om din kropp. Micrologistic erbjuder ett brett sortiment av flyttredskap som är snälla och fördelaktiga mot din kropp och dina muskler och som kommer att göra flytten mycket smidigare och mer effektiv. Här hittar ni allt från kärror och pirror i olika modeller, till flyttremmar, vagnar, flyttselar och mycket mer. Besök Micrologistic för att hitta det du söker bland flyttredskap.