Lagerhantering & Magasinering Malmö

LAGERHANTERING I MALMÖ

Vi på Flyttfirma Malmö vet att alla företag har behov av olika logistiska lösningar. När ni är kund hos oss får ni en skräddarsydd lagerhantering för att det ska passa just era önskemål. Det spelar ingen roll om ert företag är stort eller litet.

Vårt mål är att göra lagerhantering för företag så enkel, säker och smidig som det bara går till ett bra pris! Vi kan även hjälpa er med er företagsflytt i Malmö, vi finns här för att underlätta för er.

Vi erbjuder lagerhantering i Malmö:

MAGASINERING I MALMÖ

Om ni behöver magasinera möbler i Malmö, kan vi på Flyttfirma Malmö hjälpa er. Att magasinera saker under en period, är perfekt om ni behöver extra utrymme, eller om ni inte har plats för allt i er bostad. Ni kanske är mellan två boenden, eller ska bo på annan ort under en viss tid, och då kan vi hjälpa er att förvara era saker under tiden. Oavsett anledning, så hjälper vi er gärna att magasinera möbler i Malmö. Vi erbjuder bland annat magasinering i samband med att ni har anlitat oss för er privatflytt i Malmö.

Vad magasinerar vi?

Vi magasinerar allt från några enstaka flyttkartonger till att magasinera bohag. Vi arbetar alltid efter era behov och önskemål. Vi har säkerhetsklassificering 3, vilket innebär att era saker står i säkert förvar tills ni behöver dem igen.

Vi erbjuder magasinering i Malmö:

Vad kostar det att magasinera möbler?

Kostnaden för att magasinera möbler kan variera mycket beroende på hur mycket ni vill magasinera, om ni vill förvara era saker i varmlager etc. Tveka inte på att ta kontakt med oss redan idag, så hjälper vi dig gärna med en kostnadsfri offert!